Om os

I 1996 startede Tommy Frederiksen Autobulen på Rådmandsgade på Nørrebro. Gennem mange år har han gjort en dyd ud af at gøre kunderne tilfredse, og vi har derfor mange loyale kunder fra vores tid på Nørrebro.

I 2012 blev Autobulen en del af Automester, og vores dygtige personale efteruddannes løbende på Automesters kurser. Dermed er vi sikre på altid at kunne levere et stykke arbejde tilbage til kunden, som er lavet lige efter bogen. 

Mikkel Frederiksen overtog en del af virksomheden i 2013 og har siden da været kørt i stilling til at overtage hele virksomheden når Tommy en dag skulle pensioneres.

Da tiden var inde til at foretage et generationsskifte, valgte vi at flytte til nye lokaler i Rødovre. Her har vi overtaget JP Automobiler, der ligesom Autobulen har eksisteret i mange år og har mange tilfredse og loyale kunder.

Efter en gennemgribende renovering af værkstedet slår vi i december 2017 portene op og begynder en ny æra, hvor vi vil servicere gamle som nye kunder med samme gode service som vi er kendte for.